MENY

EMELIE

Hej på dej! Tack för att just du har tittat in här! Jag har lite svårt för att prata om mig själv i såna här ”om mig” situationer, men nu kör vi!

Det är alltså jag som är Emelie. Inte Sara, det är bara mitt mellannamn som mina föräldrar var snälla att placera först i papperna till Skatteverket.

Jag är en trettioårig skånetös, inte född, men uppväxt i Skåne. Min sambo och jag har två busiga, knasiga och underbara pojkar. Leo som är fyra och Calle som snart fyller två. Vi bor i Staffanstorp, mitt i mellan Malmö och Lund.

Fotografi blev en stor del av mitt liv 2013 när Leo föddes. Då fick jag en alldeles egen modell som jag kunde öva på dygnets alla timmar. Och det är jag så glad över, jag älskar mitt jobb! Jag är en naturligt-ljus-fotograf och specialiserat mig på familjefotograferingar. Enkelhet är mitt ledord. En kamera och ett eller två objektiv är allt jag har i min kameraväska. Och min älskade filt såklart!

Jag har en stor last i livet – choklad! Och den ska helst vara så mörk som möjligt. Tillsammans med lite salt eller marsipan kan det inte bli bättre. En annan last jag har, om du frågar min sambo i alla fall, är att jag tittar på alldeles för mycket dålig tv. Ja, jag tycker inte det är dåligt för då skulle jag ju inte titta på det. Men jag älskar att slappa i soffan framför Paradise Hotel, Real Housewives of vilken-stad-du-vill, Say yes to the dress eller bara samma program av Vänner som jag redan sett minst 20 gånger. Sambon däremot tittar helst på golf, så man kan ju undra vem det är som tittar på dålig tv!

Mitt mål som fotograf är att föreviga er familj i de ögonblick när ni är precis så som ni är. Ni vet de där tysta stunderna, de högljudda stunderna, de glada stunderna och de fina stunderna. Varenda ögonblick som gör er till en familj, det är de ögonblicken jag vill se i mina kamera. Och jag vill att mina fotograferingar ska vara roliga och okomplicerade. Ni ska få skratta, gosa, hålla händerna och kramas.

Jag är extremt svag för solnedgångar och gyllene motljus som uppstår de sista timmarna innan solen går ner. Så jag hoppas att vi kan mötas för er fotografering under denna gyllene stund, även om det är efter barnens vanliga sovtid. Jag lovar, du kommer att tacka mig efter fotograferingen. Jag vill att er fotografering ska vara skräddarsydd till just er. Så ta med era idéer, era drömmar, er favoritbok eller barnens favoritleksak. Ta med det som gör er till er. Så tar jag med mig det som gör mig till mig. Tillsammans ska vi skapa magi!

CLOSE