MENY

Något jag gör året runt är mini-sessions för nyfödda i min studio. Ni tar med er lilla bebis, några fina kläder och kanske en favoritfilt. Så bjuder jag på kaffe under tiden jag fotograferar ert lilla mirakel. Jag har en väldigt enkel filosofi för dessa fotograferingar, bebisen är bossen. Vill bebis sova så tar vi sovande bilder och vill bebis inte sova så tar vi vaken bilder. Oavsett, kommer ni få oförglömliga minnen från er lilla skatts första tid.

Eftersom jag inte poserar bebisen så mycket och hen inte behöver sova så måste inte heller bebisen vara alldeles nykläckt. Jag vet att man kan vara ganska mör de första veckorna och bara att få i sig ett mål mat kan vara en omöjlighet. Så bebisar upp till sju veckor kan bokas in för en nyfödd mini-session.

Här kommer ett litet smakprov på hur bilderna från en mini-session kan se ut. En av de första nyföddfotograferingarna i min nya studio <3

Vill du läsa mer om hur en nyföddfotografering hos mej går till? Kika in här.

»«

CLOSE