Nyföddfotografering hos saraemelie fotografi

Nyföddfotografering

En nyföddfotografering är verkligen ett en-gång-i-livet-tillfälle att föreviga din bebis första dagar i livet. Och inte bara bebisens första dagar utan även era första dagar tillsammans, era första dagar som föräldrar till det där lilla knytet. Jag vet att de flesta inte känner sig på top efter en förlossning, rent utseendemässigt. Sömnbristen, den degiga magen som man fortfarande tycker ser ut att kunna rymma minst en bebis till och bebiskräk till trots. Att se en nyfödd bebis med sin mamma eller pappa är det finast som finns! Bilder med ert lilla mirakel kommer att vara värdefulla för resten av era liv.
Vi pratar inte om några modellbilder. Utan när du luktar på ditt barns huvud, du kommer för alltid komma ihåg den där doften. När du och din partner tittar på det lilla livet ni har skapat och inser att det där, det gjorde vi himla bra. När du gungar bebisen för att lugna och söva. Det är ögonblicken när ni är precis så som ni är som jag älskar att föreviga.

Nyföddfotografering i studion

Kärlek från mina kunder

Aaa såå fina <3 Vi är supernöjda… Tusen tusen tack! Du är så duktig.

– Vilda, My & Kristoffer –

Fantastiskt proffsig och härlig människa. Är så glad och nöjd med bilderna från gravid och nyföddfotograferingarna <3

– Evy & Caroline –

Jag ÄLSKAR dom!! Varenda en bild älskar jag. Du är så himla duktig på att fånga ögonblicket och känslan!

– Isa, Anna & Andreas –
Underbara bilder – wow!
– Love, Susanne & Kim –

Lifestyle - i er egen hemmiljö

Hur går det till?

BOKA

BOKA

För att försäkra dig om att det finns lediga tider för din nyföddfotografering bör du höra av dig redan under graviditetens sista månader. Fyll i bokningsformuläret lite längre ner på sidan för att boka din fotografering. Jag svarar vanligtvis på din förfrågan inom två arbetsdagar. Då kommer jag att hålla lediga tider i min kalender runt ditt bf-datum. Du får också betala en bokningsfaktura på 2000 kr för att jag ska kunna hålla lediga datum till er. Beloppet dras sedan av från slutfakturan som betalas efter fotograferingen.

FOTOGRAFERING

FOTOGRAFERING

I samband med bokning får du en välkomstguide av mig. I den står vad ni ska tänka på inför fotograferingen, vad ni kan ta med er till fotograferingen, ja allt för att ni ska känna er trygga inför vår fotografering. Jag finns också alltid till hands för att besvarar alla dina frågor och tar gärna emot eventuella önskemål. Under själva fotograferingen kommer jag guida er med enkla och naturliga direktiv.

EFTER FOTOGRAFERINGEN

EFTER FOTOGRAFERINGEN

Ungefär en vecka efter fotograferingen får du en länk till ditt onlinegalleri. I lugn o ro kan du sen titta igenom alla bilder från datorn, iPaden eller mobilen och välja ut favoriterna. Onlinegalleriet är aktivt i två veckor från det att du får länken. Är det svårt att välja bilder går det såklart bra att köpa till fler än de som ingår i ditt paket, fr 229kr/bild. När slutfakturan sedan är betald laddar du ner bilderna från samma onlinegalleri.

Vanliga frågor
FRÅGA
SVAR
2
of
8

Vinterspecial - Simply Newborn

- Fotografering i en timme i min studio.
- Endast bilder på bebisen.
- Webbgalleri med urvalsbilder, ca 30 stycken, så du kan sitta hemma i lugn och ro och göra dina val oavsett tid på dygnet.
- 5 digitala, högupplösta bilder, för fri användning.
Kan endast bokas på vardagar under oktober till april.

Vad ingår då i detta paket:
klädråd inför fotograferingen - filtar, sjalar och annan rekvisita som behövs under en nyföddfotografering - nedladdning av bilderna direkt från webbgalleriet så du inte behöver vänta för att gå till posten och hämta ett usb-minne - möjlighet att köpa till fler bilder, album och förstoringar under ett års tid

3500

Investering

Studio

STUDIO

- 1-2 timmars fotografering i min studio.
- Bilder på både bebisen och familjen
- Webbgalleri med alla bilder, ca 30 stycken.
- Alla bilder i digitalt, högupplöst format, för fri användning. Du behöver alltså inte lägga ner en massa tid på att välja vilka bilder du vill ha.
- Alla bilder i ett vackert album.
- Din favoritbild från fotograferingen förstorad på lyxigt och tjockt papper i 30x40 cm

Vad ingår då i detta paket:
klädråd inför fotograferingen - filtar, sjalar och annan rekvisita som behövs under en nyföddfotografering - jag väljer ut de bästa bilderna från fotograferingen så du inte ska behöva välja bort några bilder - nedladdning av bilderna direkt från webbgalleriet så du inte behöver vänta för att gå till posten och hämta ett usb-minne - möjlighet att köpa till fler album och förstoringar under ett års tid

5500 kr

Lifestyle

LIFESTYLE

- 2 timmars fotografering i min studio
- Bilder på bebisen och familjen i er vanliga vardag
- Webbgalleri med alla bilder, ca 50 stycken.
- Alla bilder i digitalt, högupplöst format, för fri användning. Du behöver alltså inte lägga ner en massa tid på att välja vilka bilder ni vill ha.
- Alla bilder i ett vackert album.
- Din favoritbild från fotograferingen förstorad på lyxigt och tjockt papper i 30x40 cm

Vad ingår då i detta paket:
frakt och paketering av dina produkter - klädråd inför fotograferingen - filtar, sjalar och annan rekvisita som behövs under en nyföddfotografering - jag väljer ut de bästa bilderna från fotograferingen så du inte ska behöva välja bort några bilder - nedladdning av bilderna direkt från webbgalleriet så du inte behöver vänta för att gå till posten och hämta ett usb-minne - möjlighet att köpa till fler album och förstoringar under ett års tid

6500 kr

Boka